Over ons

Sterveer Entertainment is een entertainment bedrijf dat opgericht is in 2019

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van entertainment en voorstellingen, waarvoor een flinke dosis creativiteit vereist is. Daarvoor hebben wij Sylvester Oosterveer, ons creatieve brein.

In de afgelopen jaren heeft Sylvester veel ervaring opgedaan in de entertainmentindustrie. Hij heeft als entertainer gewerkt bij verschillende locaties, waaronder Attractie- & Vakantiepark Slagharen, de Efteling en The Amsterdam Dungeon. Daarnaast heeft hij waardevolle ervaring opgedaan met bedrijfsvoorstellingen bij Sint Op Zijn Best. Zijn creatieve ideeën zijn al van jongs af aan aanwezig geweest en op slechts 11-jarige leeftijd ontwikkelde hij al zijn eigen theatervoorstellingen voor vrienden en familie. Hij wist al snel wat hij wilde worden: acteur! Na de basisschool zette hij zijn artistieke reis voort in een kunstklas op de middelbare school, waar hij ook in musicals speelde. Vervolgens heeft hij zijn opleiding tot theateracteur afgerond aan het ROC Tilburg, waar hij zijn diploma heeft behaald.

“Bij Sterveer Entertainment streven we ernaar om mensen te laten stralen. Ons entertainment moet voldoen aan een aantal eisen: het moet professioneel zijn, van hoge kwaliteit en we willen mensen een glimlach op hun gezicht bezorgen. Al ons entertainment is zelf ontwikkeld en hier hebben we veel tijd in gestoken om ervoor te zorgen dat het aan onze eisen voldoet,” aldus Sylvester.

We hebben diverse acts ontwikkeld die je kunt boeken, maar uiteraard kunnen we ook iets speciaals op maat voor je creëren. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. Als je vragen hebt over een specifieke act of als je ons wilt boeken, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Staan wij binnenkort bij jou? Dan zorgen wij voor een groot feest, want Sterveer Entertainment laat je stralen!